#KORONAVÍRUS

A koronavírus ellenállóbb lehet, mint korábban gondolták

Változás lesz iskolai menzáknál a járvány miatt

Iskolakezdés óvatosan – apaszemmel

Jógával a jobb szexért

2009. 03. 19.
Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Címkék: Szexualitás  Mozgás 
Szerző: Szimpatika

Nem új információ, hogy keleti módszerekkel kiteljesíthető a szexuális élmény. Ezt mindenki tudja, aki hallott már a Káma Szútráról. Egy friss kutatás pedig ismét bebizonyította, hogy a spirituális fejlődés, a szex terén is nagy javulásokat hozhat.
Egy a The Journal of Sexual Medicine szaklapban közzétett cikk szerint pár hét jógatanulással mind a nők, mind a férfiak jelentős fejlődésről tudtak beszámolni szexuális életükkel kapcsolatban.

Szexuális életükkel elégedetlen nőket és korai magömlésük miatt szorongó férfiakat kezdtek el a jóga légző gyakorlataira és testgyakorlataira tanítani és mindkét nem esetén javulást tapasztaltak. A nők gyakran panaszkodtak arra, hogy nehezen tudnak saját gondolataikra fókuszálni, a jóga viszont segített nekik arra, hogy megéljenek egy adott pillanatot és összpontosítani tudjanak. Míg a férfiaknál pedig nagy százalékban megszűnt a korai magömlés problémája, képessé váltak a szexuális aktus elnyújtására.
Fogyókúrázni csak biológiai óránk szerint érdemes

Fogyókúrázni csak biológiai óránk szerint érdemes

Ha biológiai óránk szerint fogyókúrázunk vagy szerelmeskedünk, könnyebben érjük el azt, amit szeretnénk.
A középkor nem a világ vége

A középkor nem a világ vége

Ne gondoljuk, hogy örökké fiatalok maradunk, de ne is essünk kétségbe, ha már közeledünk az 50 felé. Minden kornak megvan a maga szépsége, így amikor már nem állnak jól azok a szexi ruhák, és a füstös smink, amit 20 évesen hordtunk, ne ijedjünk meg.
A koronavírus ellenállóbb lehet, mint korábban gondolták

A koronavírus ellenállóbb lehet, mint korábban gondolták

A Semmelweis Egyetem kutatóinak a Nemzeti Népegészségügyi Központ, Nemzeti Biztonsági Laboratórium kutatóival együttműködve először sikerült az aktív, fertőzőképes koronavírus szerkezetét megvizsgálni.
Miért félünk használni a defibrillátort?

Miért félünk használni a defibrillátort?

Hirtelen szívleállás esetén a nyilvánosan elérhető defibrillátorokkal a kezünkben van a megoldás, mégis tízből csupán hárman tudják pontosan, mire való ez az életmentő készülék – derül ki az Országos Mentőszolgálat Alapítvány (OMSZA) online felméréséből.