#KORONAVÍRUS

Néhány szabály betartásával sokat tehetünk a fertőzés ellen

Hogyan viseld helyesen a maszkot?

Minden beteg jobban lett, aki eddig vérplazmát kapott

Így készült a Szimpatika tavaszi reklámszpotja

2018. 04. 13.
Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Címkék: Szimpatika TV 
Megmutatjuk, hogy forgattuk a tévékben látható reklámfilmünket.

2018 áprilisában új televíziós reklámszpottal jelentkeztünk. A koncepció lényege az volt, hogy kiemeljük, a Szimpatika gyógyszerészei mennyire igyekeznek személyre szabottan segítséget nyújtani a tanácsért hozzájuk fordulóknak. Számunkra fontos volt, hogy ne díszletek között, statisztákkal dolgozzunk, hanem egy létező gyógyszertárban, igazi gyógyszerésszel, és valódi anyukával. A tatabányai Levendula Patika volt olyan kedves és vendégül látott minket, mi pedig igyekeztünk úgy leforgatni reklámfilmünket, hogy csak kevéssé zavarjuk a gyógyszertári dolgozókat és a vevőket. A film főszereplője, Dr. Berényi Marianna szakgyógyszerész pedig valóban ott dolgozik, akinek van kedve, még autogramot is kérhet tőle, ha arra jár :) A reklámszpot pedig itt érhető el.

Jane Goodall – az őserdő lánya

Jane Goodall – az őserdő lánya

A közelmúltban Magyarországon járt Jane Goodall aki a Szimpatika TV-nek mesélt a világról, és arról, hogy mi magyarok mit tehetünk a Földért.
Mi tesz igazán széppé egy nőt?

Mi tesz igazán széppé egy nőt?

Sok minden, de többek közt az is, hogy hogyan közlekedik. A kerékpár ugyanis szépít, pláne, ha munkába jár vele az ember! És ez a férfiakra is vonatkozik! A mai benzinárak is érvként szólnak amellett, hogy szebben, jobban, vidámabban és egészségesebben éljünk. És ennek kulcsa - többek közt - a bicikli.
Néhány szabály betartásával sokat tehetünk a fertőzés ellen

Néhány szabály betartásával sokat tehetünk a fertőzés ellen

A járvány második hullámában ismét mindannyiunknak nagy a felelőssége abban, hogy mennyire lesz sikeres a védekezés. Figyeljünk egymásra, hogy elkerülhessük a további korlátozó intézkedéseket!
Ingyenes szemvizsgálatokkal szűrik a nyak- és fejfájás okait

Ingyenes szemvizsgálatokkal szűrik a nyak- és fejfájás okait

A magyarok kétharmada szenved nyak- és fejfájástól, melynek számtalan oka lehet. Kevesen tudják, hogy a panaszok gyakran a látással és a digitális eszközök képernyői által okozott, ún. digitális szemfáradtsággal is összefügghetnek.