Cikk találatok a következő kulcsszóra: kozmetika

A kozmetikumok bizarr összetevői

2014. 11. 08.
A népszerű és gyakran használt kozmetikumainkban rengeteg olyan kemikália található, melyeket jobb messzire elkerülni!

A natúrkozmetikumok biztonságosabbak?

2014. 08. 17.
Nem titok, hogy nagyon sok nő nap mint nap sminkeli magát. Azonban egyre nagyobb figyelem irányul a kozmetikai termékek összetevőinek biztonságosságára - az ezzel kapcsolatos véleményeket gyűjtötte össze a Fox News.

A fülben lévő mitesszerek gyulladást is okozhatnak

2014. 08. 05.
Talán észre sem veszi, de ha mégis, akkor ne kísérletezzen házilagos eltávolítással, mert több bajt okoz, mint gondolja!

Felejtsd el a begyulladt szőrszálakat és strandolj tökéletesen simán!

2014. 07. 14.
A nyári hónapokban a szőrtelenítés különösen kényes kérdés, hiszen a nyaralásból senki nem a szúró sörtécskék okozta kellemetlenségekre szeretne visszaemlékezni.

Természetesen a rosacea ellen

2014. 06. 10.
Az első tavaszi napsugarak megjelenésétől kezdve egyre több gondot okoznak a rosacea tünetei. Piros foltok, makacs bőrpír, gennyes pattanások keserítik meg azok életét, akik ebben a bőrbetegségben szenvednek.

Készíts szemránckrémet otthon

2014. 05. 07.
Nincs különleges összetevő, két perc alatt kész, a hatása pedig szuper.

Milyen ápolást igényel a zsíros bőr?

2014. 05. 07.
Kamaszkorban a legjellemzőbb, de sokan felnőttként is küzdenek a fokozott faggyúműködés miatt csillogó, olajos hatású bőr kellemetlen tüneteivel.

Rosaceás? Hallott már a bőratkákról?

2014. 05. 01.
A rosacea tünetei a napsugarak hatására rendszerint rosszabbodnak, így ebben az időszakban még nagyobb gondot kell fordítani a panaszok kezelésére.

A mitesszerek otthoni kezelése

2014. 03. 19.
A mitesszerek a bőr faggyú és olaj által eltömődött pórusai, amelyek az olajak oxidálódása miatt változnak feketévé. A mitesszerek főleg kamaszkorban jellemzőek, és, bár nem utalnak betegségre, nem szívesen viseljük őket magunkon. Eltávolításuk nehéz, és speciális kozmetikumokat használva igen drága, ám szerencsére otthon megtalálható anyagokkal sokféle olcsó megoldás is létezik kezelésükre.

A kozmetikumok által okozott bőrallergiák tünetei

2014. 03. 15.
Az utóbbi években a légúti allergiákhoz hasonlóan emelkedett a különböző bőrallergiák előfordulásának gyakorisága is. Dr. Vincze Ildikó bőrgyógyász-kozmetológust, a Dermatica orvosát a tünetekről és a kezelés lehetőségeiről kérdeztük.